Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Åpner Galleri Normisjon på Sørumsand

Noen av de entusiastiske medarbeiderne utenfor den nye Galleri Normisjon-butikken i Villaveien 2 på Sørumsand. Turid Schäfers (tv), Aase Holmedahl, Marion Forsland Berger, Kirsten Stokstad og Åse og Odd Skjellevik.
Foto: Normisjon

Ordfører i Sørum kommune, Mona Granbakken Mangen, står for åpningen av butikken som er lokalisert i kommunesenteret Sørumsand i Sørum Kommune i Akershus.

Butikken ligger sentralt i Villaveien 2 på Sørumsand. Lokalene leies av Blaker sparebank og er nyoppusset. Åpningstidene er onsdag til lørdag på dagtid. Målet på sikt er også å ha åpent mandag og tirsdag.

Tar mot varer
Galleri Normisjon Sørumsand drives av rundt 20 frivillige medarbeidere som skal fungere i ulike oppgaver. Overskuddet av driften går i all hovedsak til arbeid for barn og unge i Oslo, Akershus og deler av Hedmark gjennom ungdomsorganisasjonen Acta – barn og unge i Normisjon.

På åpningsdagen blir det taler og klipping av rød snor samt kaffe og kaker til alle og mange godbiter og spennende varer i butikken. Vareutvalget i butikken består av det meste, men ikke klær. Brukte varer kan leveres direkte i butikken.

Kontaktperson: Butikksjef Åse Pedersen Skjellevik, tlf 997 45 925