Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Galleri Normisjon i Sandnes utvider

Galleri Sandnes utvider butikken til 350 kvm og får utstillingsvindu direkte mot St. Olavs gate
Foto: Thor Bjørn Tjelta

Høsten 2013 ble Galleri Sola til Galleri Sandnes da butikken flyttet fra små lokaler på Sola til 230 kvm stole lokaler i St. Olavs gate 25 i Sandnes. Omsetningen økte betraktelig for Galleri Sandnes som etter kort tid kunne ha åpent hver dag (hverdager) og har en månedlig omsetning på  godt over 60 000 kroner. Våren 2014 ble lokalene vegg i vegg ledige. En gang var dette et stort butikklokale og bare en lettvegg har skilt dem. Denne er nå fjernet og butikken er igjen ett stort lokale på ca 350 kvm. Dermed får Galleri Normisjon på Sandnes også store utstillingsvindu rett ut mot St.Olavs gate som ligger parallelt med byens travle gågate, Langgata. Butikkens lagerproblem blir på denne måten også løst på en god måte. 
 
Fra 60 000 til 90 000 kroner
  - Varetilgangen er så stor at behovet både for utstilling av varer og for mer lagerplass er presserende, sier medarbeider i Galleri Normisjon Sandnes, Thor Bjørn Tjelta. 
    - Vi har drømt om å få disse lokalene lenge, og nå har det plutselig lagt seg så fint til rette. Reoler og slikt skal vi også få gratis. Så nå kan vi stille ut varene på en langt bedre måte. 
Tjelta sier de merker de må ha mer butikk for å kunne øke omsetningen. I dag er omsetningen vel 60 000 kroner i måneden. Den håper de å kunne øke til 90 000 kroner. Han forteller at de i tillegg til økte butikk- og lagerlokaler også får tilgang til noen små rom samt et større rom i en etasje høyere oppe i bygget. 


  . 

  Datakafé
 - Har dere planer om å bruke noen av de ledige rommene til andre ting enn butikk?
   - Normisjons ungdomsorganisasjon,Acta, her i Sandnes har ønsker om å bruke ledige rom til samlinger for ungdom. Jeg ville dessuten synes det var flott om vi kunne få til en datakafé hvor eldre og yngre kan samles og hvor vi eldre kan lære data av de unge, sier Thor Bjørn Tjelta. 


   -  Er åpningsdagen fastlagt?
- Nei, nå kom dette opp akkurat når mange har begynt på ferie. Vi har alt begynt å ta lokalene i bruk, men skal gjøre noen endringer.  Vi får ta det skritt for skritt. Vi må flytte disken og kassen og vi må få ny inngangsdør, så det er litt som gjenstår før vi kan åpne butikken, sier Thor Bjørn Tjelta.  

Informasjon om Galleri Normisjon Sandnes (åpningstider ol) finner du her.