Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Pangstart for Galleri Sørumsand

Odd og Åse Skjellevik er gode medarbeidere for Galleri Sørumsand
Foto: Jan Tore Anthonisen

Den lokale lederen, Åse Skjellevik, forteller at det nå er 13 faste medarbeidere + noen vikarer. Men det er fremdeles behov for flere spreke frivillige, pensjonister eller andre som kan tenke seg å bruke en dag i uken i butikken.

- Vi skulle gjerne hatt flere menn med på laget, både til å være med i butikken og til å kjøre ut og hente varer hos folk som vil gi til butikken.Behov også for varer! Det er mye varer i butikken nå, og noe er plassert andre steder.

Men det er stadig behov for varer. Åse nevner at det er behov for blant annet tegneserier, radio med kassettbspiller, LP-plater og VHS-spillere.Mer enn en butikk!

- Vi håper at Galleri Sørumsand kan bli en viktig økonomisk støttespiller for region Øst. Dessuten håper vi butikken på sin måte kan bidra til å gjøre Normisjon kjent for helt nye mennesker, en døråpner for noe større kanskje?

- Vi har en sofakrok hvor det serveres kaffe. Vi ser at mange setter pris på å få en hvil og en prat der. Slik sett kan Galleri Sørumsand være et svært trivelig og sosialt sted for både frivillige og kunder. Det tror vi er viktig i en travel og oppjaget tid som vi lever i.

Åpningstidene:
Butikken er nå åpen fra onsdag til lørdag fra kl 11 - kl 16. (Torsdager til kl 17 og lørdager til kl 15)