Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Feiret 1 år med halv pris på attraktive varer

Mange kunder strømmer til bruktbutikken i Sandnes
Foto: Foto: Normisjon

23. oktober 2014 var det ett år siden Galleri Normisjon åpnet butikk i Sandnes sentrum; Galleri Normisjon Sandnes. Siden åpningen har butikken omsatt for 930 000 kroner. Overskuddet av salget går til Normisjon region Rogaland.

Nystekte vafler
Galleri Normisjon Sandnes kan på ettårsdagen, hvor de har rundet en omsetning på 930 000 kroner, også skilte med at de er den største av Galleri Normisjons seks filialer. Ettårsdagen markeres med at enkelte varer selges til halv pris. Plakater ble satt opp i butikken for å fortelle kundene om det gode resultatet, og det ble servert nystekte vafler og kaffe.

Butikken på 350 m2 er sentralt plassert i Sandnes sentrum. Inntil august i år hadde Galleri Normisjon Sandnes lokaler på 230 m2 til disposisjon, men fikk så overta nabobutikken og kunne dermed flyttet butikkens hovedinngang fra Gjesdalsveien til sentrale St. Olavsgate 25. Da økte omsetningen med i snitt 5000 kroner per uke.

Selger også på nettet
Galleri Normisjon Sandnes har 50 frivillige medarbeidere knyttet til seg, og er også på den måten Galleri Normisjons største filial. Men når det gjelder omsetning, er det fortsatt Galleri Normisjon Oslo Sentrum som ligger på topp. Galleri Normisjon Sandnes startet som nettbutikk i 2010 og hadde da navnet Normisjon Galleri Sola. Gjenbruksbutikken selger fortsatt varer via nettstedet finn.no som også de fleste andre av Galleri Normisjons butikker gjør.