Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Så gikk de en deilig sommerkveld i land på Egner gård....

Frivillige medarbeidere i Galleri Normisjon Sørumsand samlet i lysthuset på Egner gård
Foto: Lillian Dombestein

Normisjon har nå sju gjenbruksbutikker. Galleri Normisjon Sørumsand er den femte i rekken og kunne 5.juni feire ettårsdag. Det ble behørig markert med stor marsipankake til kundene og halv pris på alle varer. Butikken ligger sentralt plassert i Villaveien 2 i sentrum av Sørumsand og har åpent onsdag-lørdag. Galleri Normisjon Sørumsand har omsatt for over en halv million siden starten. Alle som jobber i Normisjons gjenbruksbutikker gjør det som en frivillig tjeneste. Det sosiale samværet i butikkene er derfor viktig, og en sommerfest er på sin plass for å takke medarbeiderne for innsatsen. Butikksjef Åse Pedersen Skjellevik og mannen hennes, Odd Skjellevik, åpnet hus og hage på vakre Egner gård (se bildet) for medarbeiderne. Grillen ble fyrt opp og grillmat med tilbehør spist i lysthus og på terrassen. 


Senere trakk gruppen innomhus til kaffe og kaker, allsang (Så gikk de en deilig sommernatt i land på Hovedøen, Idas sommersang m.fl) og litt oppdatering og tanker rundt driften fra Galleri Normisjon sentralt. Butikken på Sørumsand gir sitt overskudd til Acta - barn- og ungdom i Normisjon i region Øst som dekker Oslo, Akershus og  deler av Hedmark. Acta-leder i regionen, Anne-Lin Bringaker Hyndekleiv, hadde skrevet en hilsen til medarbeiderne med takk for innsatsen. Acta i region Øst er i godt gjenge og opplever vekst. Blant annet har leirstedet Fossheim, ikke langt fra Sørumsand, hatt vekst i antall barn på leir det siste året.

Galleri Normisjon Sørumsand har cirka 30 frivillige medarbeidere. Fra høsten av er det noen flere som blir med. Medarbeidere gav på festen også uttrykk for at de trives med arbeidet i Galleri Normisjon Sørumsand og opplever det meningsfylt. 

Siden starten i juni 2014 har Galleri Normisjon åpnet ytterligere to butikker; Galleri Normisjon Aksdal i Rogaland og Galleri Normisjon Iveland i Agder. 

Se flere bilder fra sommerfesten nedenfor her