Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit åpner Normisjons niende gjenbruksbutikk

Kronprinsesse Mette-Marit åpner Normisjons niende gjenbruksbutikk Galleri Normisjon KLÆR
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff

Oslos ordfører Marianne Borgen vil også være til stede i følge med Kronprinsesse Mette-Marit under det lukkede arrangementet. Gjenbruksbutikken Galleri Normisjon KLÆR i Pilestredet 41 i Oslo er åpen for alle fra kl 13.30. 

Galleri Normisjon KLÆR skal på sine 100 kvadrat selge klær, sko og tilbehør til barn, kvinner og menn. Overskuddet av salget skal gå til prosjekter i Acta – barn og unge i Normisjon som gir utdanning til barn og unge i Bangladesh og India. Prosjektet kalles Kompis. Mer informasjon om prosjektet finner du her: http://www.blikompis.no/

Med Galleri Normisjon KLÆR prøver vi ut et for Normisjon nytt konsept. Ikke bare skal vareutvalget kun ha fokus på klær, sko og tilbehør, de frivillige medarbeiderne er også studenter/ungdom som vil gi av sin fritid til dette arbeidet for at unge mennesker i Bangladesh og India skal få anledning til skolegang og utdannelse. Gjenbruksbutikken skal i første omgang ha åpent tirsdag-lørdag.

Normisjon har fra før åtte gjenbruksbutikker i Sør-Norge som alle betjenes av frivillige medarbeidere, hovedsakelig pensjonister. I disse butikkene selges det meste av brukte møbler, ting og tang som alt blir gitt gratis til butikkene. Vi er svært glade for at Kronprinsesse Mette- Marit vil bli med på åpningen. Etter en liten åpningsseremoni med taler, sang, kaffe og kaker til de inviterte frammøtte, vil dørene åpnes for publikum og salget av mange pene bruktskatter vil ta til.

Besøk Galleri Normisjon her: http://www.gallerinormisjon.no/

Galleri Normisjon KLÆR har egen facebook-side: https://www.facebook.com/gallerinormisjonklaer/

Presse som ønsker å dekke Kronprinsessens besøk må søke akkreditering elektronisk til e-postadresse: lillian.dombestein@normisjon.no

Lillian Dombestein
Daglig leder Galleri Normisjon
Tlf 924 53 492
lillian.dombestein@normisjon.no