Ål

Galleri Normisjon Ål opna 25. august 2017. Butikken held til på Normisjonshuset Evjens Minne på Torget 4 på Ål i Hallingdal. Butikken har eit stort vareutval, klede og sko til barn, menn og kvinner, møblar og interiør, bøker og leikar etc. Sjå våre opningstider under her. NB! Endra opningstid torsdagar 12-17.


Opningstider:
Torsdag 12-17
Fredag 12-16
Laurdag 11-15

Tlf: 408 02 562
E-post: galleri.aal@normisjon.no
Besøk facebooksida til Galleri Normisjon Ål her

Butikken er basert på frivillig arbeid, og overskotet går til Normisjon sitt arbeid i Senegal og til arbeid for barn og unge i region Vestfold/Buskerud.  

Ønskjer du å gje noko til Galleri Ål? Me treng dei tinga du ikke har bruk for frå hus, heim og hobby: Møblar, kvitevarer, servise og glasvarer, bilete og kunst, klede, sko og smykke, bøker, leiker og spel, sportsutstyr, hobbyartiklar og mykje anna. Du kan ringe og avtale tidspunkt for levering, eller avtale henting av varer heime hjå deg, på telefon 472 69 612.  Kom gjerne og lever ting sjølv i opningstida!

 Har du lyst til å jobbe frivillig i gjenbruksbutikken? Me trengt mange frivillige medarbeidarar som kan arbeide nokre timar kvar veke. Dersom du kan svare ja på nokre av spørsmåla nedanfor, er dette noko for deg:

- Liker du å selge?
- Er du utadvendt og glad i å snakke med folk?
- Har du sans for antikvitetar, retro-varer og andre snurrepiperier og kan litt om dette?
- Har du ordenssans og liker å rydde eller lage fine salsutstillingar?
- Kan du ta bilete og publisere på nettet?

Då er du velkomen til ei samtale der vi saman finn ut om dette er noko som passar for deg. 

Ta kontakt med Gunnvor Kreken på telefon 992 61 187, e-post gunnvor.kreken@gmail.com.

NB! Vi treng også deg som har god rygg, tilhengarfeste og som kan hente varer heime hjå folk.