Galleri Normisjon med ny butikk i Drammen

Ikke bare har gjenbruk blitt en enorm trend de siste årene, men det utgjør også et sunt motstykke til kast og bruk-mentaliteten vi så fort kan la oss rive med av.

Skrevet av: Kristin Jellestad, 19. januar 2016

Foto: Normisjon

Etter at kjøpsfesten i desember nok en gang slo fjorårets rekorder, er det en gledelig å kunne være med som en motvekt til dette; ved å gi gamle ting, nytt liv.

Fredag 19. februar kl. 11.00 er det duket for åpningen av Galleri Normisjon sin åttende avdeling, denne gangen i Drammen. Merk dagen og timen og velkommen til flott åpningsfest!

Den er hittil størst av Normisjon sine gjenbruksbutikker,og man har hele 400 kvadratmeter å boltre seg på; i jakten på gamle oppskriftsbøker, britiskproduserte tekopper, respatexbord og stålamper. «Når vi ser hvilken suksess de andre butikkene har vært, er det god grunn til å tro at det også vil gå godt for Galleri Normisjon Drammen, i et marked som tilsynelatende er umettelig», sier Lillian Dombestein, daglig leder for Galleri Normisjon.  Galleri Normisjon Drammen er å finne i Nedre Storgate 11, med inngang på hjørnet Schwenkegata/ Nedre Torggate.