Om oss

Galleri Normisjon er Normisjons gjenbruksvirksomhet drevet på frivillig basis. Våre nåværende 13 butikker er alle avdelinger under paraplyen Galleri Normisjon. Overskuddet fra alle butikkene går til Normisjons arbeid i Norge eller i Normisjons samarbeidsland.

Galleri Normisjon trenger stadig varer av alle slag. Kontakt den enkelte butikk i nærheten av deg om du ønsker å bidra med varer. Ved store ting kan frivillige fra butikken komme hjem til deg og hente varene du vil gi. Vi tar imot ting som er rent, helt og brukbart. Ikke gamle TV-apparater og gamle PCer / datautstyr. Heller ikke kontormøbler, store senger, leksikon og utdatert litteratur.

Kanskje du kan tenke deg å bli frivillig medarbeider i en av butikkene våre? Kontakt en av våre butikkledere i de enkelte butikker og fortell hva du kan tenke deg å jobbe med i en gjenbruksbutikk. Da får du også vite hvilke oppgaver det trengs hjelp til. Det kan være å jobbe i butikken med å lage utstilling, prise varer, betjene kunder og annet. Vi trenger folk som kan kjøre hjem til folk og hente varer de vil gi til butikken, eller folk som vil kjøre varer hjem til kunder mot litt betaling.

Daglig leder for Galleri Normisjon er Anita Næss Thorängen.

Tlf. 995 91 168.

Epost: [email protected].

Henne kan du kontakte om du for eksempel har lyst til å starte en ny avdeling av Galleri Normisjon der du bor.