Ettårsmarkering av Galleri Iveland med loppemarked

30.mai var det ett år siden vi åpnet Galleri Normisjon Iveland med rød løper, skolemusikken og en strålende festdag. Ledelsen av gjenbruksbutikken i sør bestemt seg for å feire ettårsdagen med et skikkelig loppemarked med auksjon i Ivelandshallen lørdag 21.mai i samarbeid med Iveland bedehus.

Skrevet av: Lillian Dombestein, 28. juni 2016

Flotte lopper klargjøres til salg. Foto: Galleri Iveland

De tømte hele butikken og hadde med hjelp av frivillige fra bedehuset også innsamling av flere lopper. Ved åpningen stod 60-70 mennesker i kø og det var godt salg hele dagen. Brynjulf forteller: «Netto sitter vi igjen med godt over 30 000 kroner og det er vi godt fornøyd med. Kroner 10 000 går direkte til bedehuset som stilte med mange til komiteen og som mobiliserte for å få inn nye varer i tillegg til det Galleri Iveland hadde på lager.»

Arbeidsglede! Foto: Galleri Iveland
Aksjon på gang. Foto: Galleri Iveland

Etter loppemarkedet har Galleri Iveland redesignet hele butikken og fylt opp med nye varer. Butikksjef Solveig skriver: «Nå er vi i gang med innredning av butikken i ny design og lekker blir den rett og slett!! Tenk nå er det 1 år siden vi forberedte åpning av butikken vår. Det har vært et år med glede, inspirasjon og spennende dager for oss. Kan ikke tro at det alt har gått ett år!! Nå gleder vi oss til å fortsette, dette gir oss energi, og vi har gode medarbeidere som også trives.»

Flinke damer med full kontroll. Foto: Galleri Normisjon