Rekordmåned for Galleri Normisjons butikker

Etter sommerstengt hos flere av Galleri Normisjon sine butikker, har oppstarten etter ferien gått så det suser. August måned hadde størst omsetning hittil i år.

Skrevet av: Kristin Jellestad, 17. september 2016

Fra Galleri Normisjon Iveland, som holder til i gamle Iveland Sparebank sine lokaler. Foto: Galleri Normisjon Iveland

Galleri Normisjon har vært i jevn vekst siden oppstarten, både i omsetning, og med antall butikker. Tidligere i år fikk Galleri Normisjon enda et nytt tilskudd, da det ble startet opp en ny og stor filial i Drammen.

Siste måned hvor butikkene var over 400 000 i omsetning sammenlagt, må vi tilbake til februar for å finne. Februar landet sammenlagt på 423 000 kroner. I august, som er beste måned så langt i år for butikkene sammenlagt, ble det gjort et godt hopp opp, og august måned endte opp på 480 927 kroner.

August har særlig vært en god måned for butikkene i Sandnes, Oslo og på Askøy. Galleri Normisjon Askøy arrangerte i tillegg en markedsdag i august, som var særlig innbringene for butikken, med mye aktivitet og nedsatte varer inne og ute. Både varer til salgs – og kafébord utenfor, bidro til god stemning og positiv oppmerksomhet for butikken.