Gjenåpning av Galleri Drammen

19. februar 2021, på dagen fem år etter at Galleri Drammen åpnet dørene for første gang, inviterte styret og frivillige medarbeidere til gjenåpning av Galleri Drammen etter at de hadde flyttet inn i nye lokaler.

I mange uker hadde denne fantastiske gjengen stått på med pakking, flytting, utpakking, rydding og sortering. Hvor mange esker det har blitt med varer, er det vel ingen som vet. De nye lokalene er bedre enn de forrige på flere områder: alt er på ett plan, det er parkeringsmuligheter utenfor og de er billigere å leie. Det er svært trivelige lokaler de nå har fått og butikken stod innbydende, ryddig og klar til å ta imot kunder på åpningsdagen.

Jubileumskake på åpningsdagen.

Leder i butikken, Else Grethe Sola Holberg, åpnet butikken med en liten tale og snorklipping, og det var samlet en god gjeng med kunder som var spente på å se hvordan den nye butikken var blitt. Mange lykkeønskninger og godord ble det på butikkmedarbeiderne denne dagen.

Vi håper butikken kan gi glede til alle som er innom, både kunder og medarbeidere. Og vi er takknemlige for overskuddet som går til Acta i VeBu og Normisjons arbeid i Bangladesh.

Relatert innhold

Fullt hus på fagdag

Rundt sytti medarbeidere i Galleri Normisjon var nylig samlet til sin årlige fagdag. Denne gangen ble den holdt i Norkirken i Drammen og med Galleri Normisjon, Drammen som vertskap.

Read article "Fullt hus på fagdag"

Vil møte kundene på en god måte

Nylig var rundt femti medarbeidere i Galleri Normisjon samlet til fagdag for å snakke om hvordan en kan gi kundene en god opplevelse.

Read article "Vil gi kundene gode opplevelser"

Åpnet ny gjenbruksbutikk

Denne uken åpnet ordfører i Bærum, Lisbeth Hammer Krogh, den nye gjenbruksbutikken på Bekkestua.

Read article "Gjenbruksbutikk med kapell"