Galleri Normisjon feirer 10 år i Oslo

På feiringen blir det mannekengoppvisning og kake. Foto: Illustrasjon/Sindre Horn.

Galleri Normisjons butikk i Oslo feirer onsdag sitt tiårsjubileum. På programmet står blant annet mannekengoppvisning med klær fra butikken og hilsen fra tidligere bistandsminister Dag-Inge Ulstein.

Feiringen holdes i butikkens lokale, i underetasjen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, med inngang fra Tullins gate. Butikken i Oslo er den eldste av kjedens ni butikker og er en av butikkene med størst omsetning.

Mari-Anne Nybraaten, leder i styret for butikken, forteller at det under feiringen også blir orientering om butikkens historie og drift ved henholdsvis Lillian Dombestein, kjedens første leder, og Anita Næss Thorängen, nåværende leder. Feiringen avsluttes med bløtkake og kaffe.

Feiringen starter klokka 12.00