Galleri Normisjon feirer 10 år i Oslo

På feiringen blir det mannekengoppvisning og kake. Foto: Illustrasjon/Sindre Horn.

Galleri Normisjons butikk i Oslo feirer onsdag sitt tiårsjubileum. På programmet står blant annet mannekengoppvisning med klær fra butikken og hilsen fra tidligere bistandsminister Dag-Inge Ulstein.

Feiringen holdes i butikkens lokale, i underetasjen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, med inngang fra Tullins gate. Butikken i Oslo er den eldste av kjedens ni butikker og er en av butikkene med størst omsetning.

Mari-Anne Nybraaten, leder i styret for butikken, forteller at det under feiringen også blir orientering om butikkens historie og drift ved henholdsvis Lillian Dombestein, kjedens første leder, og Anita Næss Thorängen, nåværende leder. Feiringen avsluttes med bløtkake og kaffe.

Feiringen starter klokka 12.00

Relatert innhold

God trivsel på gjenbruksbutikk

Det er ikke mangel på frivillige som vil jobbe på Galleri Normisjon Bjørkelangen. Snart er det ett år butikken siden butikken åpnet.

Read article "Trivselsbutikken på Bjørkelangen"

Fullt hus på fagdag

Rundt sytti medarbeidere i Galleri Normisjon var nylig samlet til sin årlige fagdag. Denne gangen ble den holdt i Norkirken i Drammen og med Galleri Normisjon, Drammen som vertskap.

Read article "Fullt hus på fagdag"

Vil møte kundene på en god måte

Nylig var rundt femti medarbeidere i Galleri Normisjon samlet til fagdag for å snakke om hvordan en kan gi kundene en god opplevelse.

Read article "Vil gi kundene gode opplevelser"